راهنمای دستور غذای رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!
راهنما را دریافت کنید
آیا چیزی بهتر از یک مارگاریتا کلاسیک وجود دارد؟ این دستور پخت تنها با چهار ماده تشکیل شده است و طعم بهتری نسبت به مارگاریتاهای رستوران دارد!
سال ها پیش، من یک مخلوط مارگاریتای خانگی را به اشتراک گذاشتم، که اگر از ترکیبی که در فروشگاه خریداری می کنید (خیلی خوشمزه تر است) توصیه می کنم آن را امتحان کنید. امروز، من هیجان زده هستم که دستور تهیه بهترین مارگاریتا را از ابتدا به اشتراک بگذارم.
دستور العمل های بیشتر تکیلا: مخلوط مارگاریتا خانگی، مارگاریتا لاغر، مارگاریتا یخ زده، مارگاریتا هندوانه، مارگاریتا نارگیل، پالوما.
چند ابزار ساده وجود دارد که تجربه مارگاریتای خانگی شما را آسان تر و سریع تر می کند. من یک آب میوه گیری دستی مرکبات، یک پیمانه اندازه گیری (من تقریباً در هر کوکتلی که درست می کنم از آن استفاده می کنم) و یک کوکتل شوکر را توصیه می کنم.
با تهیه ظروف شیشه ای خود شروع کنید. من دوست دارم فقط نیمی از فنجانم را نمک بزنم تا مردم این امکان را داشته باشند که یک جرعه با نمک یا بدون نمک بنوشند.
سپس یک کوکتل شیکر را با تکیلا، لیکور پرتقال، آب لیموترش و آگاو پر کنید. یک مشت تکه یخ اضافه کنید و حدود 15 ثانیه یا تا زمانی که شیکر سرد شود، تکان دهید. اگر کوکتل شیکر ندارید، سعی کنید از یک شیشه درب دار استفاده کنید.
یک تست طعم سریع انجام دهید و مطمئن شوید که از نوشیدنی راضی هستید. در صورت نیاز می توانید شیرین کننده بیشتری اضافه کنید.
نوشیدنی را از مخلوط کن صاف کرده و در فنجان نمک خود بریزید. برای سرو چند تکه یخ و یک چاشنی لیموی تازه اضافه کنید.
من از آگاو برای خمیر نمک استفاده می کنم زیرا کمی خامه تر است و نسبت به آب لیمو به تنهایی نمک بیشتری را در خود نگه می دارد. آب لیمو نیز موثر است. هنگام درست ، لبه نمک، مطمئن شوید که فقط لبه بیرونی آن را درست کنید تا نمک ناخواسته داخل نوشیدنی شما نریزد. من دوست دارم برای چنین مناسبتی مقداری نمک مارگاریتا در دسترس داشته باشم. شما همچنین می توانید نمک مارگاریتا را خودتان درست کنید (خوشحال است!).
این دستور پخت مارگاریتا شامل تکیلا، لیکور پرتقال، آب لیمو و آگاو است.
22 فوریه روز ملی مارگاریتا است، پس حتما از این دستور غذا برای جشن گرفتن استفاده کنید.
نسبت کلاسیک برای مارگاریتا 2-1-1 است. این شامل 2 اونس تکیلا، 1 اونس لیکور پرتقال و 1 اونس آب لیموترش تازه است. آلوئه ورا از نظر فنی اختیاری است (اگرچه من هرگز از آن صرف نظر نمی کنم) و من از نیم اونس استفاده می کنم.
مارگاریتا در زبان اسپانیایی به معنای “دیزی” است.
راهنمای دستور غذای رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!
راهنما را دریافت کنید
تهران- مجله خبری کشاورزی- کارشناسان شرکت کننده در میزگرد اثر تغییرات اقلیمی بر کشاورزی ایران…
بازار سرمایه در اولین روز هفته رشد قابل توجهی داشت؛ به طوری که شاخص کل…
بر اساس یک ردیابی فناوری که توسط مؤسسه سیاستگذاری راهبردی استرالیا (ASPI) که یک اندیشکده…
مایلی سایرس مت Winkelmeyer/WireImageمایلی سایرس وت پاملا اندرسون با هم جمع شدیم تا در مورد…
منتشر شده در 22 آذر 1404 ساعت 13:21 عکاس علیرضا پاداشدر این مطلب آی آر…
انتشار: آبان 29، 1403بروزرسانی: 22 آذر 1404 را هدیه کهکشانی این کمپین همچنین افزوده ای…