کوکتل مارگاریتا – یک ، زیبا

آیا چیزی بهتر از یک مارگاریتا کلاسیک وجود دارد؟ این دستور پخت تنها با چهار ماده تشکیل شده است و طعم بهتری نسبت به مارگاریتاهای رستوران دارد!

سال ها پیش، من یک مخلوط مارگاریتای خانگی را به اشتراک گذاشتم، که اگر از ترکیبی که در فروشگاه خریداری می کنید (خیلی خوشمزه تر است) توصیه می کنم آن را امتحان کنید. امروز، من هیجان زده هستم که دستور تهیه بهترین مارگاریتا را از ابتدا به اشتراک بگذارم.

دستور العمل های بیشتر تکیلا: مخلوط مارگاریتا خانگی، مارگاریتا لاغر، مارگاریتا یخ زده، مارگاریتا هندوانه، مارگاریتا نارگیل، پالوما.

مواد تشکیل دهنده مارگاریتا

  • تکیلا بلانکو – همچنین به عنوان تکیلا نقره ای شناخته می شود.
  • لیکور پرتقال – می توانید از Cointreau، Grand Marnier یا Triple Sec استفاده کنید.
  • لیموناد – آب لیموی تازه ضروری است.
  • شربت آگاو – برای مقداری شیرینی طبیعی
  • یخ – من از این مکعب های مربع کوچک لذت می برم.
  • برش های لیموترش – یا برش های لیمو برای تزیین.
  • چرخه نمک – یا نمک مارگاریتای خانگی برای لبه لیوان.

چند ابزار ساده وجود دارد که تجربه مارگاریتای خانگی شما را آسان تر و سریع تر می کند. من یک آب میوه گیری دستی مرکبات، یک پیمانه اندازه گیری (من تقریباً در هر کوکتلی که درست می کنم از آن استفاده می کنم) و یک کوکتل شوکر را توصیه می کنم.

چگونه مارگاریتای عالی درست کنیم

با تهیه ظروف شیشه ای خود شروع کنید. من دوست دارم فقط نیمی از فنجانم را نمک بزنم تا مردم این امکان را داشته باشند که یک جرعه با نمک یا بدون نمک بنوشند.

سپس یک کوکتل شیکر را با تکیلا، لیکور پرتقال، آب لیموترش و آگاو پر کنید. یک مشت تکه یخ اضافه کنید و حدود 15 ثانیه یا تا زمانی که شیکر سرد شود، تکان دهید. اگر کوکتل شیکر ندارید، سعی کنید از یک شیشه درب دار استفاده کنید.

یک تست طعم سریع انجام دهید و مطمئن شوید که از نوشیدنی راضی هستید. در صورت نیاز می توانید شیرین کننده بیشتری اضافه کنید.

نوشیدنی را از مخلوط کن صاف کرده و در فنجان نمک خود بریزید. برای سرو چند تکه یخ و یک چاشنی لیموی تازه اضافه کنید.

نحوه نمک زدن لبه شیشه

من از آگاو برای خمیر نمک استفاده می کنم زیرا کمی خامه تر است و نسبت به آب لیمو به تنهایی نمک بیشتری را در خود نگه می دارد. آب لیمو نیز موثر است. هنگام درست ، لبه نمک، مطمئن شوید که فقط لبه بیرونی آن را درست کنید تا نمک ناخواسته داخل نوشیدنی شما نریزد. من دوست دارم برای چنین مناسبتی مقداری نمک مارگاریتا در دسترس داشته باشم. شما همچنین می توانید نمک مارگاریتا را خودتان درست کنید (خوشحال است!).

نکاتی برای ساخت

  • بهترین روش برای سرو مارگاریتا روی سنگ این است که آن را در لیوان سنگی با چند تکه یخ سرو کنید.
  • طعم مرکبات اضافی را با مقداری پوست مرکبات مخلوط شده در لبه نمک اضافه کنید.
  • خداحافظ، مخلوط مارگاریتا. دیگر هرگز نیازی به خرید مخلوط زرد نئون خریداری شده در فروشگاه نخواهید داشت. شما می توانید با تهیه این دستور غذا از ابتدا از دستور تهیه مخلوط مارگاریتا استفاده کنید یا به طور کلی از آن صرف نظر کنید.

تغییرات مارگاریتا

  • مزکال مارگاریتا -نوع مورد علاقه من از مارگاریتا جایگزین ، تکیلا به جای مزکال در این مارگاریتا سنتی است که طعم دودی تر و شدیدتری ایجاد می کند.
  • مارگاریتا لاغر – برای یک نسخه سبک تر، نوشیدنی پرتقال را حذف کنید و به جای آن کمی آب پرتقال تازه اضافه کنید. همچنین می توانید به دنبال آلوئه ورا ملایم برای استفاده باشید.
  • مارگاریتا تند – قبل از تکان دادن چند تکه فلفل دلمه تازه یا سرانو چیلی اضافه کنید. اگر نگران گرما هستید، با مقدار کمی شروع کنید و بیشتر به طعم اضافه کنید.
  • تاجین ریم – از ادویه های تگین (مخلوط با نمک یا به تنهایی) برای ایجاد یک لبه سفارشی استفاده کنید. با توجه به این نکته، می توانید لبه خود را با هر گونه سبزی، پوست مرکبات، یا نمک های طعم دار دلخواه خود سفارشی کنید.
  • باغ مارگاریتا برای یک مارگاریتا زیبا و الهام گرفته از باغ، گل های خوراکی تازه اضافه کنید.

دستور العمل هایی که با مارگاریتاس خوب است:

دستورالعمل ها

سوالات متداول

چه چیزی در دستور پخت مارگاریتا کلاسیک وجود دارد؟

این دستور پخت مارگاریتا شامل تکیلا، لیکور پرتقال، آب لیمو و آگاو است.

روز ملی مارگاریتا چه زمانی است؟

22 فوریه روز ملی مارگاریتا است، پس حتما از این دستور غذا برای جشن گرفتن استفاده کنید.

بهترین نسبت برای مارگاریتا چیست؟

نسبت کلاسیک برای مارگاریتا 2-1-1 است. این شامل 2 اونس تکیلا، 1 اونس لیکور پرتقال و 1 اونس آب لیموترش تازه است. آلوئه ورا از نظر فنی اختیاری است (اگرچه من هرگز از آن صرف نظر نمی کنم) و من از نیم اونس استفاده می کنم.

معنی مارگاریتا در اسپانیایی چیست؟

مارگاریتا در زبان اسپانیایی به معنای “دیزی” است.

Source link

تیم تحریریه آی آر ار اس اس

Share
Published by
تیم تحریریه آی آر ار اس اس

Recent Posts

کاهش اقلیم ایران به ۹ طبقه؛ امنیت غذایی در گرو سرمایه‌گذاری در کشاورزی

تهران- مجله خبری کشاورزی- کارشناسان شرکت کننده در میزگرد اثر تغییرات اقلیمی بر کشاورزی ایران…

4 دقیقه ago

بورس از کانال ۳.۶ میلیون واحد گذشت

بازار سرمایه در اولین روز هفته رشد قابل توجهی داشت؛ به طوری که شاخص کل…

22 دقیقه ago

چرخش تاریخی در پیشرفت علم و فناوری؛ چین از آمریکا پیشی گرفت

بر اساس یک ردیابی فناوری که توسط مؤسسه سیاست‌گذاری راهبردی استرالیا (ASPI) که یک اندیشکده…

22 دقیقه ago

مایلی سایرس در مورد اشتباهات گذشته با پاملا اندرسون صحبت می کند

مایلی سایرس مت Winkelmeyer/WireImageمایلی سایرس وت پاملا اندرسون با هم جمع شدیم تا در مورد…

26 دقیقه ago

تویوتا کمری شرکت آسیا گستر کارن را بیشتر بشناسیم

منتشر شده در 22 آذر 1404 ساعت 13:21 عکاس علیرضا پاداشدر این مطلب آی آر…

30 دقیقه ago

Vintage Collection Deluxe IG-12، Grogu و Anzellan رونمایی شد

انتشار: آبان 29، 1403بروزرسانی: 22 آذر 1404 را هدیه کهکشانی این کمپین همچنین افزوده ای…

58 دقیقه ago