روشهای متعددی برای دم کردن چای چینی وجود دارد که با توجه به شرایط مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، چایهای سبز ظریفتر از چایهای سبوسدار یا چایهای سیاه هستند، به همین دلیل چای سبز باید با آب سردتر تهیه شود. سادهترین روش دم کردن چای، اضافه کردن برگهای چای به قوری حاوی آب گرم است. امپراتور هونگ وو از سلسله مینگ با ممنوعیت تولید چای فشرده، به توسعه چای دانهای کمک کرد. مراسم چای چینی علاوه بر لذت نوشیدن چای، برای پرورش روح و جسم، تصفیه ذهن و آشنایی با فرهنگ چینی نیز اهمیت دارد. این مراسم به موضوعاتی مانند کیفیت چای، آب پاک برای دم کردن، کنترل دما و ایجاد فضایی آرام توجه ویژهای میکند. مجموعه تخصصی «چین چای» با تمرکز بر فرهنگ چای چینی، دم افزارها و ابزارهای سنتی و تخصصی چای، از تابستان ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخلاف باور رایج، چای مستقیما از انگلستان وارد اروپا نشد. ورود چای به انگلستان به پرنسس کاترین از براگانزا نسبت داده میشود که با چارلز دوم ازدواج کرد. اما مراسم عصرانه چای، توسط آنا، هفتمین دوشس بدفورد در سال 1840 ایجاد گردید. انتخاب آب مناسب از نکات مهم مراسم چای در چین محسوب میشود.
لست سکند در سال ۸۹ با هدف ارائه خدمات متفاوت و با کیفیت به شما عزیزان در صنعت گردشگری تأسیس شد. برخی معتقدند که بین سالهای ۱۵۰۰ تا ۱۰۴۶ پیش از میلاد، سلسله شانگ چای را کشف کرده است. چین در ماه مارس با میانجیگری خود به توافق غافلگیرکنندهای برای کاهش تنش بین عربستان سعودی و ایران کمک کرد و خود را به عنوان مصلح خاورمیانه با هدف ایجاد جهانی چندقطبی معرفی نمود. هزینههای دیپلماتیک چین در سال جاری ۱۲.۲ درصد افزایش یافته و رهبران و مقامات ارشد سنگاپور، مالزی، اسپانیا و ژاپن هفتههای اخیر از این کشور بازدید کردهاند. فراتر از موضوع اوکراین، چین از تغییر موضعی که آن را از نظر اقتصادی به اروپا نزدیکتر میکند، استقبال خواهد کرد، در حالی که روابطش با آمریکا به شدت شکننده است کی میتونه اوکی چای رو پیدا کنه.
از این زمان، چایی که با استفاده از ماشینآلات تولید میشد نیز به بازار راه یافت، اگرچه مردم عادی همچنان به روشهای پیشین وفادار ماندند. کیک چای و مواد خوراکی تهیه شده با چای همچنان در دربار اهمیت داشت و به عنوان پیشکش و گاهی رشوه به بزرگان و سران داده میشد. در قرن هفدهم، چای دیگر محصولی شناختهشده و متنوع بود که انواع مختلفی مانند چای زرد، اولانگ، سبز، سفید، تیره، گلدار و سیاه داشت. از قرن سوم پیش از میلاد تا قرن سوم میلادی، چای تغییرات زیادی تجربه کرد و جایگاه خود را به عنوان نوشیدنی ارزشمند تثبیت نمود. در این دوره انواع مختلف چای کشف شده و نمونههای نادری از آن به پادشاه پیشکش میشد، زیرا یکی از اقلام تجاری مهم آن زمان بود. همین موضوع باعث رونق تجارت چای و فعالیت گسترده تاجران در این زمینه گردید.
انتشار: شهریور 27، 1402بروزرسانی: 24 آذر 1404 گوگل صفحه را ارائه می دهد و متن…
معاون میراث فرهنگی استان تهران در پی آتشسوزی سینما ایران، گفت: این بنا اگرچه در…
سیتنا :در پی گسترش شایعات درباره تدوین طرحی تازه برای محدودسازی صوت و تصویر فراگیر…
انتشار: تیر 05، 1403بروزرسانی: 24 آذر 1404 ازگود اشلاتر یک عارضه شایع در بین جوانان…
انتشار: آذر 30، 1399بروزرسانی: 23 آذر 1404 این کتاب اگرچه بیش از ۷۰ سال پیش…
ترون یکی از ارزهای دیجیتال معروف در بازار جهانی است که به دلیل ویژگیهای منحصر…