وحشتناک ترین دستور العمل فرانسوی ؛ اردک فشرده شده با سس خون!

فرانسه دارای غذاهای بسیار جذابی است. اما یکی از پیچیده‌ترین و خاص‌ترین غذاها، اردک فشرده است که استخوان‌های اردک سرخ‌شده برای تهیه یک سس لوکس خرد می‌شوند.

غذاهای فرانسوی شهرت زیادی دارند، از جمله «اردک‌های فشرده» که ظاهری عجیب و بی‌نظیر دارند؛ در این غذا استخوان‌های اردک کبابی خرد می‌شوند تا سس ویژه و مجللی به نام «سس خون» تهیه گردد.

این غذای محبوب به نام «اردک فشرده» مدتی از منوی رستوران‌ها حذف شده بود، اما در سال‌های اخیر دوباره در رستوران‌های خصوصی فرانسه سرو می‌شود. این غذا بر سر میز آماده شده که یک ویژگی منحصر به فرد در هنر آشپزی فرانسوی است. بهترین رستوران برای تجربه این غذای خاص، «رستوران برج نقره‌ای» شناخته می‌شود.

با غذای اردک فشرده فرانسوی بیشتر آشنا شوید:

آشنایی با غذای اردک فشرده

«Le Canard à la Presse» یا اردک فشرده، غذایی پیچیده و خاص است که معمولاً در جشن‌ها و مراسم ویژه ارائه می‌شود. برای آماده‌سازی این بشقاب فرانسوی، باید فشار دقیقی به نیمه اردک گذاشته شده در یک دستگاه نقره‌ای تزئینی وارد کرد تا خون و عصاره‌های آن استخراج شود. سپس این عصاره‌ها برای تهیه سس خون مجلل همراه غذا استفاده می‌گردند. این سس غنی بلافاصله باید همراه با تکه‌های نرم اردک سرو شود. همچنین پاهای کبابی اردک می‌توانند به عنوان یک غذای جانبی خوشمزه همراه با این سس سرو گردند.

منبع عکس: BBC. عکاس: ناشناخته

با این حال، برای دو سال این غذا از منوی رستوران‌ها کنار رفت. در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ آنفولانزای پرندگان باعث کمبود اردک در رستوران‌های سراسر فرانسه شد، اما با استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها در پرورش مرغ، این غذا دوباره به منوی رستوران‌های فرانسوی بازگشته است.

اردک فشرده فرصتی است تا درک بهتری از ریشه‌های غذاهای کلاسیک فرانسوی که در اواخر قرن نوزدهم به اوج رسیدند، داشته باشیم. تهیه آن روی میز، حرکتی منحصر به فرد در هنر آشپزی فرانسوی است، زیرا معمولاً چنین کاری در آشپزخانه‌های پنهان صورت می‌گیرد. این غذا هنوز در برخی رستوران‌های لوکس کشور و رستوران‌های تخصصی ارائه می‌شود و میان گردشگرانی که علاقه‌مند به کشف غذاهای جدید هستند، بسیار محبوب است. حتی سازمان ویژه‌ای به نام «سفارش قناردرها» برای حفاظت از میراث اردک فشرده تشکیل شده است.

اردک فشرده کجا سرو می‌شود؟

امروزه معروف‌ترین محل سرو «اردک فشرده»، رستوران مشهور «برج نقره‌ای» در پاریس است. این رستوران که در کنار رودخانه سین واقع شده، پس از دو سال بازسازی در اوت ۲۰۲۳ دوباره افتتاح شد و میهمانان می‌توانند مجدداً از تماشای فرایند تهیه اردک فشرده هنگام سرو غذا لذت ببرند.

منبع عکس: BBC. عکاس: ناشناخته

رستوران برج نقره‌ای به خاطر غذای اردک فشرده‌اش شهرت دارد. در سال ۲۰۱۶، این رستوران یک پیستون نقره‌ای قرن نوزدهم را با قیمت ۴۰،۰۰۰ یورو به حراج گذاشت. این رستوران پنج دستگاه پرس دیگر را نیز در آشپزخانه خود دارد که یکی از آنها از موزه هنرهای تزئینی پاریس به امانت گرفته شده و بخشی از نمایشگاه کریستوفل است. این نمایشگاه تا آوریل ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت.

تاریخچه غذای اردک فشرده

جالب است بدانید که غذای معروف «اردک فشرده» مانند سایر غذاهای ارزشمند فرانسوی، ریشه در مناطق روستایی دارد. جوزت شوال، عضو انجمن اردک و مدیر اجرایی جولیان مارشال جرت، اشاره می‌کند که داستان این غذا از زمانی شروع شد که اردک‌های مهاجر در مسیر رودخانه سین کنار اردک‌های محلی توقف کردند. در این توقف، اردک‌هایی چاق و با گوشت بسیار لطیف، قرمز و خوشمزه به وجود آمدند. این ظرف از قرن هفدهم با شکار اردک آغاز شد و کم‌کم به یک غذای محلی در مناطق دوکلیر و راوان تبدیل گردید و در پایان قرن نوزدهم در هتل لا پست در دوکلیر به شکلی خاص ارائه می‌شد.

منبع عکس: BBC. عکاس: جودی هندز

نظر شما درباره اردک فشرده و سس خون چیست؟ آیا روش پیچیده تهیه این غذا برایتان دشوار به نظر می‌رسد؟ اگر اطلاعات یا تجربیاتی درباره اردک فشرده یا سایر غذاهای خوشمزه فرانسوی دارید، خوشحال می‌شویم آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.

متن تصویر کاور: BBC. عکاس: جودی هندز

سوالات مرتبط

غذای اردک فشرده چیست؟

«اردک فشرده» غذایی پیچیده و متمایز است که اغلب در مراسم و جشن‌ها سرو می‌شود. برای تهیه آن، باید فشار دقیقی به نیمه اردک گذاشته شده در یک دستگاه نقره‌ای تزئینی وارد آورد تا خون و عصاره‌ها استخراج شود. سپس این عصاره‌ها برای تهیه سس خون همراه با غذا استفاده می‌شوند.

منشأ غذای اردک فشرده کجاست؟

غذای اردک فشرده که از قرن هفدهم با شکار اردک آغاز شد، به تدریج به یک غذای محلی در شهرهای دوکلیر و راوان در فرانسه تبدیل شد و در انتهای قرن نوزدهم در هتل لا پست در دوکلیر به عنوان یک غذای تخصصی ارائه گردید.

Source link

تیم تحریریه آی آر ار اس اس

Share
Published by
تیم تحریریه آی آر ار اس اس

Recent Posts

قابلیت های\xa0جدید واتس اپ کاربران را شگفت زده کرد

انتشار: مهر 13، 1403بروزرسانی: 21 آذر 1404 با وجود این ویژگی، کاربرانی که طرفدار گوش…

32 دقیقه ago

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته

۲۰:۰۳ - ۲۱ آذر ۱۴۰۴ باشگاه‌خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری- صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان سازمان کشور…

49 دقیقه ago

اقدام حرفه‌ای کنترلر‌های مراقبت پرواز پس از ترکیدن لاستیک هواپیما یک شرکت هواپیمایی

۱۹:۵۵ - ۲۱ آذر ۱۴۰۴ آی آر آر اس اس - روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها…

57 دقیقه ago

غذا گیلانی؛ مزه‌ای که فراموش نمی‌شود

انتشار: آذر 21، 1404بروزرسانی: 21 آذر 1404 آیا تا به حال مزه ای را چشیده…

1 ساعت ago

چرا تب طلا در بازار داخلی و جهانی بالا گرفت؟

به گفته رئیس پیشین اتحادیه کشوری طلا و جواهر در حالی که بازارهای جهانی تحت‌تاثیر…

1 ساعت ago

ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور

۱۹:۳۵ - ۲۱ آذر ۱۴۰۴ باشگاه‌خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری -ایمان محرابی نیا مسئول سالن عملیات مرکز…

1 ساعت ago