تهران – مجله خبری کشاورزی – مدیریت ضایعات محصولات کشاورزی یکی از مهمترین چالش‌های نظام‌های کشاورزی و غذا در جهان و به‌ویژه در کشورهای درحال‌توسعه است. بخش قابل‌توجهی از محصولات پیش از رسیدن به سفره مردم از بین می‌رود؛ بخشی در مزرعه، بخشی در مراحل برداشت و پس از برداشت، و بخشی در سامانه حمل‌ونقل، بازار و مصرف.

https://www.irna.ir/news/86018041/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%B6%D8%A7%DB%8C%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D9%86%D9%82%D8%B4-%D8%B2%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%AD%D9%88%D9%84-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *