انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۲
بروزرسانی:
۱۴ خرداد ۱۴۰۴

این خوراک را می‌توان هم به صورت مستقل و هم در کنار سایر غذاها سرو کرد. کوفته تبریزی، مشهورترین نوع کوفته است که شهرت آن نشانه طعم بی‌نظیر این خوراک می‌باشد. برنج را چند ساعت قبل بشویید و در آب نمک خیس کنید.

  • باقالای مازندران یا همان باقلای پلویی در اکثر غذاهای مازندرانی جایگاه ویژه‌ای دارد.
  • انواع غذاهای سنتی، فرنگی و محلی شیرازی را می‌توانید در این مجموعه رستوران‌ها میل نمایید.
  • سیر، بادمجان، گردو، زردچوبه، طعم‌دهنده‌های ترش مانند رب انار، آب انار و نارنج و سبزی‌های محلی مانند چوچاق و خالواش از مواد اصلی بسیاری از غذاهای محلی گیلانی به شمار می‌روند.
  • خورش قیمه معمولا به عنوان غذای نذری ایرانی شناخته می‌شود، اما این خوراک خوشمزه و محبوب، گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها نیز محسوب می‌شود.

این آش را با ترکیب نخود، عدس، لوبیا، سبزی‌های معطر، پوره گندم، گوشت، ادویه‌های متنوع و روغن کرمانشاهی تهیه می‌کنند. اگر به امتحان طعم آش‌های محلی علاقه دارید، در سفر به کرمانشاه این غذا را از دست ندهید. فهرست غذاهای محلی کرمانشاه شامل گزینه‌های جذابی مانند انواع آبگوشت‌های محلی، آش‌ها، خورشت‌ها و برنج‌هاست که هر کدام طعمی متفاوت و اغلب شور یا ترش دارند.

دانلود اپلیکیشن ایران هتل آنلاین

سفر به گرگان علاوه بر لذت بردن از جنگل‌های سرسبز و مه‌آلود، تجربه طعم غذاهای چرب و لذیذ را نیز به همراه دارد. پیشنهاد می‌کنم در سفر به بوشهر حتماً از غذاهای عربی بوشهری امتحان کنید. اگر طرفدار طعم‌های ترش هستید، شفته نخودچی در سفر به کاشان را از دست ندهید. این غذا که از گوشت، زعفران، پسته و بادام تهیه می‌شود، یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها برای مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص در قزوین است. این غذای ساده، سالم، خوشمزه و مقرون به صرفه در میان تمامی اقشار ارومیه طرفدار دارد و توصیه می‌کنم حتماً در خیابان‌های ارومیه آن را مزه کنید. همچنین اگر فکر می‌کنید این خوراک با ذائقه شما سازگار است، در سفر به شیراز آن را امتحان نمایید.

نان چرب

غذاهای این استان تنها به کوفته تبریز، خورشت هویج تبریز یا کباب‌های مشهور بناب محدود نمی‌شوند. غذاهای محلی و سنتی بخش مهمی از فرهنگ بومی هر منطقه به حساب می‌آیند. اگر به استان کردستان، یکی از مقاصد گردشگری محبوب ایران، سفر کردید، حتماً غذاهای محلی کردستان را تجربه کنید. مردم شهرهای مختلف کردستان با روش‌های متفاوت، این خوراک‌های خوشمزه محلی را تهیه می‌کنند.

شیرین پلو قزوینی

ابتدا گوشت را به قطعات نسبتاً بزرگ تقسیم کرده، طعم‌دار می‌کنند و سپس همراه با فلفل‌های تند و گوجه به سیخ کشیده و روی زغال‌های داغ کباب می‌کنند. مریوان نیز یکی از شهرهای پرگردشگر استان است که غذاهای محلی خوش‌طعمی دارد که شاید در جای دیگری نمونه آن را پیدا نکنید. می‌توان گفت محبوب‌ترین غذاهای محلی مریوان به دلیل اصالت و قدمت فوق‌العاده، جایگاهی ویژه در میان غذاهای محلی ایران دارند و بی‌نظیرند. در سفر به اصفهان، تنها جاذبه‌های دیدنی شهر مورد توجه نیستند؛ برای داشتن سفری عالی، حتماً بهترین غذاهای اصفهان را نیز بچشید. غذاهای محلی اصفهان نمایانگر نوع تغذیه مردم این استان و شهرستان‌های تابع آن در گذشته هستند.

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *