تهیه کنجاله پروتئینی از پَر


تهران- مجله خبری کشاورزی- با استفاده از دانش فنی به وجود آمده از طرح تحقیقاتی عضو هیئت‌ علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری و سویه باکتریایی توسعه یافته، امکان تهیه کنجاله از پَر فراهم شد.

https://www.irna.ir/news/86010872/%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%84%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%A6%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B1

Source link

تیم تحریریه آی آر ار اس اس

Share
Published by
تیم تحریریه آی آر ار اس اس

Recent Posts

بزرگترین دارندگان بیت‌کوین کدامند؟ – ایسنا

دارندگان بیت‌کوین در حال تغییر هستند و اکنون، خزانه‌های شرکت‌ها و دولت‌ها بخش قابل توجهی…

6 دقیقه ago

مقایسه فیدلیتی پرایم و هایما 8S ؛ دو راهی برای انتخاب کراس اوور خانواده

منتشر شده در 23 آذر 1404 ساعت 10:30 عکاس علیرضا پاداشفیدلیتی پرایم و هایما 8S…

10 دقیقه ago

رکود در بازار لوازم خانگی/ تقاضا به پایین‌ترین سطح رسید

دبیر کل انجمن لوازم خانگی ایران اعلام کرد که سال جاری یکی از سخت‌ترین سال‌ها…

10 دقیقه ago

خبر خوب برای حمل‌ونقلی‌های کشور/طرح جامع حمل‌ونقل به ایستگاه پایانی رسید+ فیلم

۱۰:۲۱ - ۲۳ آذر ۱۴۰۴ آی آر آر اس اس؛ محبوبه کباری- مهران قربانی معاون…

19 دقیقه ago

«راکت لب» یک ماهواره ژاپنی را به مدار زمین فرستاد

شرکت «راکت لب» شنبه شب ۱۳ دسامبر یک ماهواره ژاپنی را که نمایان‌گر پیشرفت فناوری…

35 دقیقه ago

کاربرد دوربین مدار بسته؛ بیشتر از امنیت، مدیریت

انتشار: اردیبهشت 21، 1404بروزرسانی: 23 آذر 1404 آیا تا به حال به این فکر کرده…

43 دقیقه ago