شروتی چودری در کودکی شاهد سبک زندگی متفاوت پدر بزرگ و مادر بزرگش بود؛ یکی کشاورز و دیگری تاجر. او هرگز تصور نمی‌کرد که سال‌ها بعد، در دوره دکتری‌اش در دانشگاه میامی، این دو دنیای متفاوت دوباره به هم متصل شوند – این بار در قالب یک استارتاپ.

به گزارش آی آر آر اس اس، ترکیب غیرمنتظره کشاورزی و کارآفرینی، اساس تحقیقات چودری شد و در نهایت منجر به تأسیس مشترک یک استارتاپ نانوتکنولوژی با همکاری پراتیم بیسواس، رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه میامی گردید.

هدف این ابتکار جدید، ارتقا روش‌های کشاورزی با بهره‌گیری از فناوری نانوتکنولوژی است. چودری در این مورد بیان می‌کند: «وقتی وارد برنامه دکتری دانشگاه میامی شدم، در رشته مهندسی برق بودم که مرتبط با نانوتکنولوژی نبود؛ اما چون تمام عمرم را با پدر بزرگ و مادر بزرگم گذرانده بودم، توانستم چیزی را پیدا کنم که با دکتر بیسواس ترکیب کنم. همیشه دوست داشتم محصولاتی طراحی کنم که تأثیر آنها روی اکوسیستم، اقلیم و سلامت قابل درک باشد.»

در قلب استارت‌آپ این دو دانشمند به نام SmArT، یک سیستم نانوکود وجود دارد که برای انتقال موثرتر مواد مغذی به محصولات با استفاده از نانوذرات طراحی شده است و بر اساس نیازهای متفاوت گیاهان و از طریق روش آئروسل (روش تعلیق ذرات بسیار ریز، مانند نانوذرات، در گاز و انتشار آن‌ها به صورت مه یا اسپری) ارائه می‌گردد.

در مقایسه با کودهای متداول که به صورت گسترده استفاده می‌شوند و ممکن است رواناب قابل توجهی تولید کنند – رواناب معمولاً شامل آب حاوی کودها، سموم و سایر مواد شیمیایی است که می‌تواند به آلودگی منابع آبی و آسیب به اکوسیستم منجر شود – فناوری SmArT قادر است به کشاورزان کمک کند تا مواد شیمیایی کمتری استفاده کنند، ضایعات را کاهش داده و کیفیت محصول را بهبود بخشند. این فناوری گفته می‌شود بازده محصول را تا ۸۰ درصد افزایش و مصرف کود را تا ۴۵ برابر کاهش می‌دهد.

این ابتکار علمی، توجهات زیادی را جلب کرده است. استارتاپ آنها اخیراً در کنار پنج فینالیست دیگر، در مسابقه ارائه استارتاپ امسال برگزیده شد و جایزه بزرگ ۱۲۵,۰۰۰ دلاری را کسب کرد.

irrss.ir 

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *